.
Instagram
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

آموزش کافی شاپ باریستا اولین مرکز تخصصی آموزش در ایران با مدرک معتبر

دستورالعمل مرحله به مرحله نظافت دستگاه اسپرسو
در ادامه تصویری از یک دستگاه کثیف را به عنوان نمونه مشاهده خواهید کرد. روی لوله‌ی نازل بخار لکه‌های مانده‌ی شیر وجود دارند و بر دوش گروپ هم رسوبات قهوه و چربی قابل مشاهده است. شما باید دوش گروپ و لوله‌ی نازل بخار را در پایان هر مرتبه استفاده با یک پارچه‌ی مرطوب پاک کنید (برای اینکه آلودگی‌های این دو قطعه به هم منتقل نشود، بهتر است برای هرکدام از پارچه‌ای جداگانه استفاده کنید). یک مرتبه در هفته (یا – بسته به میزان استفاده‌تان از دستگاه – بیشتر) طبق دستورات زیر نظافت دقیق‌تری انجام دهید.

 

 

 

برید به  ادامه مطلب



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: کافی شاپ , , باریستا , آموزش , قهوه اسپرسو , فست فود , آموزش، راه اندازی، مشاوره، تجهیز، دکور , کتاب اسپرسو , انواع قهوه , کافی شاپ داری , فرانسه , ترک , اصطلاحات نوشیدنیهای گرم , آموزش و راه اندازی رستوران , آشپزی , آشپزی ملل , فست فود , قهوه فرانسه , کباب دنده کباب , باقالی پلو , ماهیچه , شیرینی2 , کاپوچینو2 , قهوه ناپلیتانا2 , اسموتی2 , سوپ2 , روش تهیه قهوه فرانسه2 , قهوه ترک2 , کیک ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : پویا اندیشه
ت : دو شنبه 2 شهريور 1394

صفحه قبل 1 صفحه بعد

موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی